De mogelijkheden van spuitkurk:

duurzaam, kleurrijk en onweerstaanbaar mooi

Spuitkurk aanbrengen kan volledig volgens jouw wensen en voorkeuren. Op hout of baksteen, sober wit of fel en kleurrijk... Jij kiest, wij realiseren. Want Ecokurk is al jarenlang dé specialist in spuitkurk. Met behulp van de kwaliteitsvolle spuitkurk van Decoproyec realiseren we knappe projecten voor mensen met stijl.

Hoe gaat Ecokurk te werk?

De eerste stap naar een onweerstaanbare gevel ? Dat is een offerte aanvragen. We komen langs bij je thuis om je project te bespreken. We meten alles op, adviseren je over de mogelijkheden en geven je een heldere totaalprijs voor jouw werken.

We vragen je onder meer...

  • ... of je de structuur van de ondergrond wilt behouden of liever een egaal resultaat bereikt.

  • ... welke kleuren jouw voorkeur hebben. We bekijken diverse kleuropties zodat je écht zeker bent van je keuze.

Ga je akkoord? Perfect! Dan gaan wij aan de slag. Je ziet ons op het afgesproken moment verschijnen en kent op voorhand onze planning. Je weet dus wanneer we klaar zijn, zodat je jouw agenda in alle rust kunt organiseren.

Aan de slag: dit kan je verwachten

Bij het aanbrengen van de spuitkurk gaan we te werk in verschillende stappen:

  1. We plaatsen een stelling met zelf ontworpen dakconstructie. Hierrond wordt krimpfolie aangebracht, waardoor we zelfs bij regenweer en felle wind aan de slag gaan. Zo kunnen we rustig jouw gespoten spuitkurk netjes afwerken. Nog een voordeel van deze werkwijze: je omgeving ondervindt geen hinder van de spuitwerken.

  2. We voeren een nauwkeurige voorbereiding uit waarbij de steenstructuur zichtbaar blijft of de gevel vlak wordt en plaatsen – als jij dat wilt – een bijkomende isolatielaag.

  3. We brengen de spuitkurk aan met een verbruik van 2 kg per m² in 3-4 lagen, met een totale van dikte van 3-4 millimeter.

  4. Na afloop ruimen we alles netjes op en zorgen we ervoor dat je woning of buitenruimte proper wordt achtergelaten.

Zo, jij hoeft niks anders meer te doen dan genieten van je totaal vernieuwde gevel.

Ontdek zelf hoe Ecokurk jouw gevel decoreert en beschermt met spuitkurk.

 Vraag je offerte aan.